VoiceBCN

Descobreix la teva veu i gaudeix de la llibertat de cantar.

Classes de cant i terapia vocal en Barcelona

(placeholder)

Aprengui a cantar amb una mestra que combina l'experiència d'una cantant que ha actuat com a solista en escenaris internacionals, amb el coneixement d'una metgessa que coneix els mecanismes de producció vocal.


Entendre que cada persona té una veu única és la base d'un bon ensenyament vocal.


Qualsevol que sigui el seu estil musical, en VoiceBCN rebrà les eines que li permetin desenvolupar les màximes capacitats de la seva veu.

La Dra. Caicedo incorpora el seu coneixement del cos i la ment humanes en l'ensenyament del cant i afirma que el procés de descobrir la pròpia veu condueix al creixement personal en permetre'ns superar les pors i acceptar el nostre propi so. Asesora també a persones que necessitan aprende a parlar en públic i projectar millor la seva veu.


En VoiceBCN vostè rebrà una formació vocal integral que inclou tècniques de respiració, postura i consciència corporal, classes de dicció i interpretació, preparació d'audicions, desenvolupament de repertori i teràpia per a persones amb transtorns vocals.

Sobre Patricia

A leading interpreter of the Latin American & Iberian vocal repertory, Patricia has sung in important halls in Europe, the United States, and Latin America. Her repertory ranges from early music to contemporary works by Ibero American composers.


As a musicologist she is recognized as an expert in the study and performance of the Latin American and Iberian vocal repertoire having published four books and five CDs.


Caicedo is the founder and director of the Barcelona Festival of Song, a Summer Program & Concert Series focused on the study of the history and interpretation of the Latin American & Iberian vocal repertoire.


Caicedo holds a Medical Doctor´s degree from the Escuela Colombiana de Medicina and a PhD in musicology from the Universidad Complutense de Madrid.


www.patriciacaicedo.comL'ensenyament es basa en classes privades i personalitzades d'una hora de durada. En elles es treballen aspectes tècnics i interpretatius de diversos repertoris que inclouen música clàssica, jazz i teatre musical.

Podrà rebre les seves classes en català, castellà, anglès o portuguès.


A més de la seva activitat de concerts, Patricia és convidada freqüent a universitats dels Estats Units on imparteix classes magistrals, conferències i tallers dedicats a la història i la interpretació del repertori ibèric i llatinoamericà en espanyol, català i portuguès.A


La relaxació, respiració i la consciència corporal són fonamentals en l'aprenentatge del cant, per aquesta raó aprendre a cantar millora la qualitat de vida i condueix al benestar físic i emocional.

Contact

Programa la teva primera classe i comença a gaudir de la teva veu!


VoiceBCN

Barcelona, Spain

E-mail: patricia@patriciacaicedo.com

Tel: +34 696 144 766

Classes de cant i tallers